Warning: include(/includes/coloana-stanga.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/platinia/public_html/templates/livecms/site.php on line 18

Warning: include(): Failed opening '/includes/coloana-stanga.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/platinia/public_html/templates/livecms/site.php on line 18
Home » Apartamente » Platinia

Apartamentele PLATINIA , fabrica de bere(Calea Manastur 2-6)

 

PLATINIA  va pune la dispozitie 187  apartamente cu 2 si 3 camere in noua locatie din centrul orasului. Fiecare dintre aceste apartamente dispune de minim un balcon sau o terasa si sunt concepute in asa fel incat sa optimizeze cat mai bine spatiul de locuit.

La parterul si mezaninul ansamblului , locatarii se vor bucura de o galerie comerciala de 13.000 mp si de o terasa suspendata amenajata cu spatii verzi. Termenul de finalizare estimat este noiembrie 2016, iar apartamentele se vand semifinisate cu usa metalica la intrarea in apartament din casa scarii, tamplarie termopan montata, peretii si tavanele gletuite cu un singur strat de glet, sapa autonivelanta, centrala termica comuna cu toate ceasurile si contoarele aferente montate, calorifere, instalatii electrice, sanitare si termice executate si trase la pozitie.

Avansul perceput la semnarea antecontractului este de: 90.000 lei pentru apartamentele cu 2 camere si 135.000 lei pentru apartamentele cu 3 camere.

 

Costurile fara Tva ale fiecarui apartament sunt trecute pe schitele fiecaruia si sunt exprimate in euro. Va invitam sa dati click pe detalii pentru a verifica disponibilitatea si compartimentarea fiecarui apartament si a putea alege varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati telefonic sau sa ne faceti o solicitare scrisa. contact

Apartamente 2 camere Platinia

Apartamente 2 camere Platinia

Detalii Click pe detalii pentru vizualizare schite apartamente
Apartamente 3 camere Platinia

Apartamente 3 camere Platinia

Detalii Click pe detalii pentru vizualizare schite apartamente