Warning: include(/includes/coloana-stanga.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/platinia/public_html/templates/livecms/site.php on line 18

Warning: include(): Failed opening '/includes/coloana-stanga.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/platinia/public_html/templates/livecms/site.php on line 18
Home » Servicii si facilitati

Servicii si facilitati

Serviciile premium pe care le oferim sunt unul dintre motivele care fac ca ansamblurile rezidentiale PLATINIA sa se deosebeasca de celelalte proiecte rezidentiale din Cluj Napoca. Aceste servicii au fost gandite si create pentru a spori confortul locatarilor nostri si pentru a le oferi un stil de viata cat mai confortabil.

1. Pachetul unic de servicii PLATINIA:

  • Serviciul de concierge hotelier

Noi stim ca  timpul dumneavoastra este important, de aceea am creat serviciul de concierge hotelier care sa va asiste in plata facturilor de orice fel (apa, gaz, curent, cablu, intretinere, impozite, taxe, etc), sa rezerve in numele dumneavoastra bilete la evenimente sportive, culturale, opera sau teatru, masa la restaurantul preferat, bilete de avion  sa fie la dispozitia dvs zilnic. Noi, la PLATINIA, avem grija de timpul si confortul dumneavoastra.

  • Serviciul de paza 24/24

Noi stim ca este important sa va simtiti in siguranta, motiv pentru care am creat serviciul de paza si securitate care va functiona 24/24. Un agent de paza va fi prezent in permanenta pentru a asigura paza ansamblului, iar camerele de supraveghere vor transmite informatiile unui dispecerat care va trimite o echipa de interventie in caz de necesitate. Noi, la PLATINIA, avem grija de siguranta dumneavoastra.

  • Un Lounge elegant

Am creat acest spatiu elegant pentru confortul dumneavoastra. Este un loc unde puteti sa savurati o cafea, sa va intalniti cu prietenii, sa va cunoasteti vecinii. Spatiul va fi elegant mobilat cu fotolii si masute de cafea si dotat cu televizor si internet wi-fi. Noi, La PLATINIA, oferim mai mult locatarilor nostri.

  • Cardul de membru al comunitatii PLATINIA

Pentru noi fiecare dintre Dvs este important si in momentul in care intrati in comunitatea PLATINIA vom incerca sa va anticipam dorintele si sa va oferim cele mai bune variante pentru satisfacerea lor. De aceea am creat cardul de membru, un card cu care veti beneficia de diferite reduceri si facilitati la anumiti furnizori locali, atent selectati pentru serviciile si produsele de calitate pe care le ofera fie ca e vorba de produse pentru amenajarea apartamentelor, sau solutii pentru petrecerea timpului liber, sau despre sanatatea Dvs. Noi la PLATINIA, ne respectam si ne pretuim locatarii.

2. Posibilitati de finantare prin partenerii nostri: BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania si Kiwi Finance

sigla-brd   bt logo mic   sigla-kiwi

3. Lifturi electrice rapide si silentioase

4. Interfon

5. Curte interioara cu spatiu verde amenajat

6. Parking subteran

7. Servicii proprii de administrare a imobilului

8. Amplasamentul in apropierea zonelor de interes urban (mijloace de transport, restaurante, magazine, clinici, scoli, gradinite, facultati, etc).